Balfin Group
Profili Grupi Publikime Kariera Kontakte ASD
 
  English
Individë SME Korporata Kushtet e Punës Rrjeti
Këtu për ju!
Jemi në çdo kohë pranë jush, për të ofruar mbështetje përmes shërbimeve dhe produkteve cilësore, bazuar në besueshmëri, transparencë dhe korrektësi.
Meso me shume
Instant Cash nga Tirana Bank
Të dërgosh dhe të tërheqësh para është gjithmonë më e lehtë me Tirana Bank! Zgjidh Instant Cash dhe ndiq hapat online për të dërguar deri në 75.000 Lekë në ditë. Tirana Bank,Këtu për ju!
Meso me shume
Të gjithë për tokën - Riciklimi i letrës
Tirana Bank dhe UNDP në partneritet për të promovuar mbrojtjen e mjedisit
Meso me shume
Qëndo në shtëpi!
Tirana Bank, ju ndodhet pranë në këto ditë të vështira. Ndërsa ju qëndroni me të dashurit tuaj në shtëpi, ne vijmë tek ju me platformën tonë online winbank.
Meso me shume
 
 
 
 
Njoftime
 
 
Na ndiq në
 
Profili
Banka Jonë
Rreth Nesh
Transparenca
Marrëdhëniet e Punësimit & Kodi i Sjelljes
Lidhje
Grupi
Publikime
Profili i Grupit
Kariera
Vende Vakante
Politikat e Punësimit
Vizioni dhe Vlerat
Kushtet e Punës
Interesat e Llogarive & Depozitave
Interesat & Kushtet e Kredive per Individe
Kushtet e Punes
Index Rates
Rrjeti
Kontaktet e Degëve
Rrjeti i ATM
Rrjeti i Degëve
 
Privacy Policy Terms of Use Copyright Due Diligence
Built by Impuls
Rr. Ibrahim Rugova, P.O. Box 2400/1, Tirana-Albania